Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

De 3J’S mag dan landelijk nieuw zijn, al een aantal jaar is de act in Volendam een begrip.

De lokale zalen hebben keer op keer bol gestaan van enthousiaste fans, echter zij bleven één van de best bewaarde geheimen voor niet dorpsgenoten. De aanstekelijke geheel eigen sound van 3J’S is gekoppeld aan Nederlandstalige liedjes van eigen hand die gaan over het leven in de breedste zin van het woord.

De nestor van het trio is gitarist Jaap De Witte, een muzikant die het klappen van de zweep kent en wiens levenservaring zwaar weegt in de teksten. Jaap Kwakman heeft een uiterst solide reputatie als gitarist, terwijl slechts weinigen hem kennen als virtuoos op de mandoline. Ten slotte is er dan het middelpunt van 3J’S, zanger Jan Dulles. Naast zijn charismatische uitstraling is Dulles gezegend met een opvallend stemgeluid, helder en warm.. Voor hun debuutalbum “Watermensen” ontvingen zij een originele Rembrandt.

Deze wordt toegekend door de Stichting Nederlandse Muziek aan een album dat zich onderscheidt door oorspronkelijke Nederlandse teksten en composities.  

Ook live is 3J’S in staat om te verrassen, binnenkort ook bij u in de omgeving!

3 J’s Alex Home Nederlandse Artiesten