Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Het gaat plots heel snel voor Lester en Abdou. Ze hebben nog maar net hun eerste single ‘Fresh’ uitgebracht en op 7 mei treden ze al op voor 16.000 man in het Sportpaleis en dat in het voorprogramma van niemand minder dan Beyoncé!

Naar verluidt is Beyoncé danig onder de indruk van de muzikale prestaties van het sympathieke Antwerpse duo. Uit de vele aanbiedingen heeft de voormalige frontvrouw van Destiny’s Child dan ook gekozen voor Lester & Abdou om de boel voor haar op te warmen. Beyoncé stelt in het Sportpaleis haar nieuwe album ‘I am…Sasha Fierce’ voor het eerst voor aan het Belgische publiek.

Lester en Abdou verzorgen ook het voorprogramma van Brandy op 10 mei in de AB!

Alsof dat nog niet voldoende eer is, zijn Lester & Abdou ook uitverkoren om op 10 mei het voorprogramma van Brandy te verzorgen met een volledige set.

Deze Amerikaanse R&B-ster komt in Brussel haar nieuwe album ‘Human’ voorstellen. De diva die bekend is van de hit ‘The Boy Is Mine’ en van haar recentste single ‘Right Here’ brengt een mix van pop, funky R&B en dance en dat is net waar ook Lester & Abdou garant voor staan! Haar keuze was dus snel gemaakt. Lester & Abdou zijn HOTTER dan ooit!

 

DJ Lester ft. Abdou DJ Lextravaganza DJ Mark Heyninck