Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

DJ Regi is geboren op 4 maart 1976 te Hasselt. Als hij 12 jaar was kreeg hij zijn eerste computer en sloot deze onmiddellijk aan op een synthesizer. Vanaf nu begon hij echt muziek te maken.  Regi is niet alleen bekend als keyboardplayer en producer van Milk Inc, maar heeft nog een heleboel producties achter zijn naam staan waaronder Sylver, Flesh&Bones, La Luna, ?

Hij is Resident DJ in Illusion, maar ook een veelgevraagde guest dj in clubs en op party's. Zijn stijl is vooral een mix van Trance, Vocals, House, Groove, 2Step en R&B. Zijn eerst single "Lonely" was alvast een schot in de roos.

Als er iemand de zaal in vuur en vlam kan zetten, is het Regi wel. Met Milk Inc. scoorde hij voor het eerst internationaal in 1997. Vooral in Frankrijk stond La Vache wekenlang in de hoogste regionen van de hitparade.

In België ging de bal voor Regi echt goed aan het rollen met de release van In My Eyes. Vanaf dat moment volgden de hits elkaar in sneltreinvaart op: Promise, Oceans, Losing Love, Walk On Water, Lang Of The Living en zo kunnen we nog een kwartiertje verder gaan. Maar vergeet ook zijn andere hitprojecten niet. Want zowel Sylver, La Luna, Flesh & Bones als zijn soloproject braken de voorbije jaren heel wat nationale en internationale potten.


DJ Peter Van de Veire DJ Peter Van de Veire DJ Ron van den Beuken