Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Kathleen Aerts (Geel, 18 juni 1978) is een Belgische zangeres, (musical)actrice en presentatrice. Ze werd vooral bekend als de blonde zangeres van de populaire Vlaamse meidengroep K3. Op 23 maart 2009 besloot Kathleen na 10 jaar te stoppen met K3. Op vrijdag 5 juni 2009 kwam haar eerste solosingle Zumba Yade uit.

Dit was een samenwerking met het Soweto Gospel Choir waarvan een deel van de opbrengst van de single ging naar UNICEF. De single bereikte in juli 2009 de top 3 van de Nederlandse Single Top 100 en in België de top 20 van de Ultratop 50.

Tijdens het grote Radio 2 Zomerhitfeest ontving Kathleen een gouden plaat voor de verkoop van meer dan 10.000 singles van Zumba Yade in Vlaanderen en Nederland. Half November 2012 is haar 2e solo album uitgebracht met de naam 'Dag Sinterklaasje' waar Kathleen voor het eerst zelf liedjes heeft geschreven en oude Sinterklaasliedjes in een nieuwe jasje heeft gestoken. De single "de Sint Polonaise" werd een regelrechte hit. In 2013 zal Kathleen terug de podia op gaan met een vernieuwd en verrassend repertoire! Hartverwarmend, aanstekelijk en vol enthousiasme staat zij garant voor een professioneel optreden.

Kathleen Aerts