Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Sergio (pseudoniem van Serge Quisquater), (Leuven, 5 juli 1965) is een zeer graag geziene Belgische zanger en televisiepersoonlijkheid. Op de middelbare school begon hij al met anderen te entertainen. Zijn eerste plaat werd in 1988 uitgebracht. Hij werd bekend als de mannelijke helft van het duo "Taste Of Joy" met zangeres Sandy, de latere Xandee. Ze brachten meerdere singles en albums uit. Later veranderden ze hun naam in Touch Of Joy en behaalden ze internationale successen. Sinds 1999 presenteerde Sergio verschillende televisieshows. Ook met "Touch Of Joy" behaalde hij in dat jaar een enorme hit: I Can't Let You Go.

Zijn nummer "Allez Allez Allez" dat geschreven werd ter gelegenheid van het EK voetbal in 2000, dat gehouden werd in België en Nederland, was een groot succes. Van jong tot oud, iedereen moedigde de Rode Duivels aan op de tonen van dit lied. In 2002 vertegenwoordigde hij België op het Eurovisiesongfestival met het nummer Sister, tezamen met drie Nederlandse zangeressen: Ibernice Macbean, Ingrid Simons en Jody Pijper. Ze behaalden de dertiende plaats, wat voor Sergio een teleurstelling was. Achteraf werd Sister wel nog een dikke hit in België.Tot kort na de zomer van 2006 presenteerde hij samen met Geena Lisa Peeters, het zomerse activiteitenprogramma Fata Morgana. Eind december raakte ook bekend dat de entertainer een exclusiviteitscontract tekende met de VTM en zo afscheid nam van de Vlaamse publieke omroep VRT, waar hij oa. De Foute Quiz ging preseteren. In het najaar van 2007 heeft Sergio de programma's Ranking the Stars, Sterren Op Het IJs en De Foute Quiz gepresenteerd. In het voorjaar van 2009 opende hij in Lommel zijn nieuwe café The Kings.


      .


Sergio Stan Van Samang