Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Thomas Van Goethem (25 oktober 1988) is een Vlaams acteur. Hij is vooral bekend als Jonas Kronkel uit de kinderserie Booh!.

Als negenjarige jongen zette hij de eerste stappen in de acteerwereld. Hij speelde mee in musicals als Pinokkio, Suske en Wiske, Doornroosje en Kuifje: De Zonnetempel.

Sinds 2005 speelt hij de hoofdrol in de kinderserie Booh!, waarin hij Jonas Kronkel speelt. De serie handelt over spoken die verblijven in een kasteel. In 2008 werd er ook een tweede serie gemaakt. In het najaar van 2010 was hij ook te zien in de rol van Sam, een van de hoofdrollen, in de kinderserie op Ketnet, De 5e boog. Deze serie was een tegenhanger van Het Huis Anubis. In 2012 speelde hij Billie in de eerste Vlaams-Nederlandse Disney Channel Original Serie On Tour.

Verder spreekt hij verschillende stemmen in voor Ketnetseries. Hij sprak ook de Vlaamse stem in de films van Wickie de Viking: Wickie de Viking en Wickie en de Schat van de Goden.

Verder had Van Goethem ook enkele gastrollen: Spoed, Code 37, Thuis, Dag & Nacht: Hotel Eburon, Danni Lowinski en On Tour. Sinds 2013 is hij ook lid van de Ketnetband.

Thomas Van Goethem