Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

2 Fabiola is een Eurodance-groep rond Patrick Claesen (alias Pat Krimson) en vroeger Zohra Aït-Fath. Pat Krimson richtte 2 Fabiola op onder zijn eigen label ‘Dance Opera Label’. De naam komt van onze Belgische Koningin Fabiola. De groep kende grote successen en verschillende nummer 1 hits: “Magic Flight”, “I’m on fire”, “Lift you up” en als hoogtepunt “Flashback”. De groep creëerde een eigen geluid en was pionier in de Belgische dansscene. In 1999 kwam er een kleine pauze voor de groep. Zohra bracht enkele solonummers uit en Patje startte met een ander project: Nunca

Op maandag 2 juli 2007 kondigde Pat Krimson via Topradio de comeback van 2 Fabiola aan, zij het in een nieuwe bezetting. Om zijn danceformatie 2 Fabiola nieuw leven in te blazen koos Pat Krimson er dit keer voor om  twee zangeressen aan te trekken. Voor de zomer 2010 koos Pat Krimson om met een nieuwe single en een nieuwe frontzangeres om af te wijken van hun traditionele ‘dance-sound’ en opnieuw verrassend uit de hoek te komen met de UME-sound (Urban Move Electro). Een nieuwe single, een nieuwe clip en een nieuwe zangeres! Het ging om Viola Furleo uit Hasselt en Saskia Duerinck die snel vervangen werd door Loredana Deamicis uit Genk. De Hasseltse Furleo maakte enkele jaren geleden samen met Katerine (bekend van haar deelname aan Star Academy en de singles Here Come All the Boys, Watch Me Move en LiveWire) deel uit van de meidengroep Indiana.

De eerste single We Love The 90s verscheen op 1 april 2008 en was het anthem voor de I love the 90's - The party in de Ethias Arena in Hasselt. De eerste échte nieuwe single van 2 Fabiola, Blow Me Away, is eind juni 2008 verschenen, maar haalde weinig succes. Een notering in de Ultratop was er wel bij. In april 2009 verscheen een remix door Sound of Stereo van het bekende Lift U Up. Deze geraakte niet verder dan de Ultratip. Op 3 oktober '09 speelde 2 Fabiola onder meer op Sleepless in Tongeren.

In 2014 nam 2 Fabiola feat. Loredana deel aan de nationale voorrondes voor het Eurovisiesongfestival. Ze raakten er tot in een van de drie halve finales. In die halve finale brachten ze de single She's after my piano. Dat lied werd daarna een veel gespeelde hit, de eerste sinds de comeback van de groep. Het lied haalde de 6de plaats in de Ultratop 50 en won de Radio 2 Zomerhit van 2014. Het werd dat jaar het vaakst gedraaide lied op de Vlaamse radio’s.

The 90’s ... are way back... watch out for the new 2 Fabiola !!!

–> Optreden 2 Fabiola live-on-tape 40 minuten en excl. aangepaste pa-, geluid- en     lichtinstallatie.

–> Optreden 2 Fabiola live-on-tape 40 minuten + aansluitend DJ set Pat Krimson 60     minuten

2 Fabiola Groepen & Duo's BartiX ft EMS