Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Peter werkt sinds 1993 in de media, eerst als reportagemaker en eindredacteur voor de regionale tv zender AVS. In 1997 stapt hij over naar de VRT. Hij wordt reportagemaker en 1 van de gezichten van het eerste jeugdjournaal in Vlaanderen: Studio.Ket. Later maakt hij reportages voor Ketnet. Hij verlaat Ketnet in 2002 en maakt heel kort reportages voor Canvas, werkt sporadisch voor TV1 en doet hij de voice-over voor verschillende tv producties.

n 1999 krijgt hij het aanbod om voor Studio Brussel te gaan werken. Hij krijgt een eigen dagelijkse show voorgesteld. Wat begon als “Peter Van de Veire Show” wordt al snel “de Grote Peter Van de Veire Show”.

Hij wordt “radiopersoonlijkheid van het jaar” en krijgt 2 Pop-Poll medailles door zich op te sluiten in een glazen huis in Leuven voor de actie “Music For Life”.

In combinatie met zijn bloedbroeder (en DJ) Gerrit Kerrremans laat Peter jouw zaal/tent/stadion ontploffen! In het NO DJ! Concept zal Peter fungeren als MC terwijl Gerrit K. plaatjes draait. Lengte van de set is ca. 2 uur. Vrouwen houden zichzelf amper in de hand en de mannen doen in hun broek van venijn. NO DJ! Maar wat een performer.DJ Peter Van de Veire DJ Peter Luts