Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Het live/dj-side project van Brahim heet niet voor niets Beats n' Basses. Brahim neemt voor dit project zijn muzikale soulmate Babl' mee op podium die achter de DJ-tafel én keyboard staat. Brahim zelf neemt de zang en de gitaarpartijen voor zijn rekening. Ze nemen je samen mee op een trip van nu soul, contemporary rn'b en old n' nu funk. Evolution wordt gemixt met Michael Jackson's Billy Jean, What I Like About You meets Marvin's Sexual Healing. Om maar een klein voorbeeld te geven van wat je kan verwachten.

Ontdek Brahim's allernieuwste exclusive new beats n' songs mixed up with Beats n' Basses. Als afsluiter van de act springt Brahim zelf achter de draaitafel staat om af te ronden in een sfeer van dance, funk én R'n'B.

Brahim zou Brahim niet zijn als hij zijn publiek niet zou trakteren op een stuk entertainment en interactie met het publiek !!!

Brahim’s Beats N’Basses Buscemi Dirk Stoops