Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

David Vandyck wordt in de late jaren zeventig geboren in de tussen Oost en West-Vlaanderen twijfelende gemeente Waregem.

In z'n hele kindertijd is het vooral muziek waar het om draait: hij zingt, springt en volgt pianoles. David Vandyck kiest voor het Nederlandstalige repertoire en brengt de mooiste schlagers en ambiancenummers, zowel eigen nummers als covers.

Al vrij snel kwam de interesse bij platenmaatschappij CNR om David Vandyck onder hun vleugels te nemen onder hun nieuwe label 'Vlaamse Sterren'.  

'We vonden in David het nieuwe, jonge talent dat we zochten en we zijn ervan overtuigd dat er in Vlaanderen nog plaats is voor jonge artiesten die het Vlaamse populaire lied hoog in het vaandel dragen.' Het eerste nummer dat als single werd uitgebracht: het ambiancelied 'Een Superlange Nacht' werd reeds voor de release door insiders in de muziekbusiness bestempeld als 'een bom van een plaat'.  Dit aanstekelijke nummer staat momenteel hoog genoteerd in de hitlijsten en David Vandyck is met 'Een Superlange Nacht' een graag geziene gast in de Anne's Vlaamse 10.

David Vandijck Danny Fabry Davy Gillis