Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Na de definitieve stopzetting van de Studio 100 TV Band is er de  supercoole nieuwe partyband 4 kids, DE BENDE! Is het een kidsband? Is het een hitmachine? Ja, dat is het zeker… Want waar De Bende komt, is het feest voor groot & klein!  In hun explosieve 70 minuten durende show vuren Lisa & Joyce samen met hun 4-koppige live band een topselectie aan Hits for Kids af op het publiek. Van de kleinste peuter tot de hipste oma, er is niemand die ze niet aan het swingen krijgen! Populaire TV-tunes, hits van vandaag én echte klassiekers.

De Bende steekt voor dit jaar ook opnieuw in een gloednieuw jasje, met twee echte rockchicks aan het roer? Doen de namen Lisa Michels en Joyce Beullens misschien al een belletje rinkelen? Lisa Michels was finaliste bij 'K3 zoekt K3' en dingde mee naar het kroontje van Miss Nederland. Ze heeft een succesvol eigen YouTube kanaal. Als zangeres, danseres, presentatrice en model bundelt Lisa haar passie en professionaliteit.

Joyce Beullens is sinds september presentatrice van Studio 100 TV. Jarenlang was ze één van de vaste gezichten van VTMKzoom en acteerde ze in 'Jabaloe'. Ze speelde ook de rol van 'Carlita' in de eerste Kampioenenfilm.

Twee sympathieke, bezige bijen met energie voor tien! Lisa en Joyce staan te trappelen om samen met hun fantastische muzikanten de podia onveilig te maken en hun heupen los te shaken op de allerleukste hits voor jong en oud. Hun stemmen zijn alvast gesmeerd voor 60 minuten puur plezier! Als extra kunnen ze een gast meebrengen:  Mega Mindy of Piet Piraat.

Voor de leukste kleuter, tofste papa en hipste oma. Doe mee en ontdek deze zotte, grappige Bende!


De Bende Ellen Dufour