Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Chipz is met de vier multi-getalenteerde tieners momenteel de meest avontuurlijke popgroep van dit moment. Een aantal maanden geleden liepen zij elkaar tegen het lijf tijdens audities voor een nieuwe popgroep. Zonder te weten of zij uiteindelijk gekozen zouden worden voor deze popgroep, klikte het direct tussen Rach-L, Cilla, Kevin en Peter.

Met iedere ronde groeide de vriendschap en het respect tussen de vier jonge talenten. Het feest was dan ook compleet toen in april 2003 hun vier namen uit de koker rolden. De vier vrienden zouden voortaan door het leven gaan als Chipz.

Chipz in Black; who U gonna call..? wa de debuutsingle en het eerste avontuur van het viertal. Deze eerste single werd geschreven en geproduceerd door het Deense hit-duo Hartmann & Langhoff dat eerder internationale successen boekte met o.a. Aqua en A-teens.

De tweede single van Chipz stormde de hitlijsten letterlijk en figuurlijk binnen. "Cowboy" bereikte binnen 3 weken de 1e positie in de Mega top 50 !!! Ook de bijbehorende videoclip is weer van oogstrelende kwaliteit en rouleert op alle zenders.

Hetzelfde gebeurde weer met de opvolger "1001 Arabian Nights". De plaat knalde in de recordtijd van 3 weken naar de 1e plaats in de hitlijsten. Ook de bjibehorende videoclip maakt weer vast onderdeel uit van de programmering van de clipzenders.


Chipz Die Twa Home Charlene