Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Ondanks het feit dat iedereen weet Djane Juicy sinds 2013, na het vrijgeven van haar eerste eigen mixen en video’s met niet minder dan 4 CD's haar eerste samenwerking starte met het Major Label 'Bumaye', begon ze als Djane in 2007 te spelen met ‘hip hop’ muziek. Ze werkte hiervoor ook samen met DJ Snake ‘wheels of steel’ en collega-dj's Sub Zero en Cut Killer. Tijdens haar DJ-set kan je duidelijk de invloeden van ‘hip hop’ horen en terugvinden, met een eigen mix met strikte-dance nummers en een maximum-energie. Het is iets dat performance/optreden eigen is en wat je kan ‘haten’ of ‘love-n’, maar het zal je in elke geval nooit onverschillig blijven.

De belangrijkste uitdaging van de elektronische dansmuziek in haar carrière is natuurlijk muziekproducties. Djane Juicy is echt van nul gestart, zonder enige steun van grote labels en uitgevers is zij er toch in geslaagd om haar eigen platenlabel JUMMP Records te openen en kon ze samenwerkingen aangaan  voor verschillende tracks met jonge producers. JUMMP Records werd een startblok voor jonge talenten als Angemi, JuicyTraxx, JapaRoll enz. Gelukkig is het ook geholpen Juicy M zichzelf om op te vallen door een van de grootste haai in de oceaan EDM Armada Music, met wie ze wereldwijde deal getekend. Het eerste nummer 'Skies' en voorzien van geweldige zang van Enedemix is uitgebracht in het najaar van 2015.

DJ Juicy (UKR) DJ Igla DJ Katkka