Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Samen met partydrink Flügel maken de Après Skihut Feestmakers net zoals in de bekende Après Skihut in Rotterdam ook van jouw feestruimte een echte Après Skihut!

Met de Après Skihut On Tour ben je verzekerd van een ongekend feestelijk en afwisselend, 4 uur durend optreden met live entertainment. Jouw feestruimte wordt allereerst met behulp van een uitgebreid decor, een perfecte licht- en geluidsinstallatie en Flügelmateriaal omgebouwd tot een gezellige Skihut. Een dag niet gefeest is een dag niet geleefd. Is het alleen niet voor iedereen mogelijk 365 dagen per jaar in De Après Skihut Rotterdam te zijn. De afstand mag geen drempel zijn. Met een Skihut on Tour haal je de leukste feestkroeg van Nederland in ‘’huis’’.

Skihut on Tour is op allerlei manieren overal in Nederland en in België in te zetten. Als opwarmer of afsluiter van een braderie, een sportevenement of bedrijfsopening. Maar een Skihut on Tour is ook te boeken voor een verjaardagsfeest, jubileum of een wintersportreünie. De locatie is ons om het even. Overal waar elektriciteit is, bouwen wij feest.

Bij een Skihut on Tour zit het volgende inbegrepen: een feest DJ van De Après Skihut, een feestzanger van De Après Skihut, twee danseressen, licht en geluid tot 800 personen, decor en allerlei giveaways. In jouw eigen Après Skihut laat de DJ het publiek compleet uit zijn dak gaan met absolute superhits. Flügel verzorgt vele give-away’s voor uw publiek.

Tussendoor warmt de zanger van de Après Skihut de zaal op met feestelijke meezingers, samen met de heidi meisjes. Omdat iedereen meteen mee kan zingen, volgt er een waar sneeuwbaleffect, en voor je het weet staat iedereen mee te galmen en te hossen.

Ideaal voor bedrijfsfeesten, want het ijs is snel gebroken.

Ontvang je Flügel aankleding om jouw ruimte aan te kleden en gratis 20 full colour Après Skihut Met Flügel On Tour posters, waarmee je alvast ruchtbaarheid kan geven aan ‘the hottest thing in town’: het Après Ski Feest!

Après Ski-hut on-tour Radio Veronica drive-in show Gastpresentaties