Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Lindsay De Bolle werd geboren op 11 augustus 1978. Voor haar begon het allemaal in 1991 als danseres bij haar broer Christoff. Tijdens een optreden in 1992 hadden Christoff & Lindsay een duet in hun repertoire, zo is het eerste duet ontstaan van broer en zus "Liefde is meer dan een woord". Het eerste van een reeks succesvolle duetten... In 2007 zette Lindsay de grote stap, ze werd gevraagd om in Nederland het programma ,,Cor op zondag'' in co-presentatie te nemen met Cor Bloks. Een begin van een schitterende reeks muziekprogramma's met nationale en internationale sterren.

De plannen om solo op te treden waren dan ook snel gemaakt. Het resultaat hiervan is de eerste solo single "Van 's morgensvroeg tot 's avondslaat'"

De keuze is gevallen op een Duitstalig nummer van de gekende zangeres Helena Fisher, een swingend en modern schlagernummer die de zomer van 2008 zal kleuren op alle podia en radio’s... Dat is dan ook bewezen want na de eerste week stormde zij de hitparade binnen en belande ze na 3 weken op 1!

Voor de opvolger van ‘Van ‘s morgens vroeg tot ‘s avondslaat’ werd geopteerd voor opnieuw een Duitstalig nummer van Helene Fisher. “Kus me” werd uitgebracht op St- Valentijn, 14 februari 2009. Haar nieuw album verscheen op 1 augustus en haar nieuwe single kreeg de titel “Ik lig nog steeds van jou te dromen”! Op 31 juli 2010 kwam ze met haar single Voor 100 % binnen op nummer 25 in de Vlaamse Ultratop 50. Verder had ze nog hits met Deze nacht mag eeuwig duren, Op de scherven van mijn hart en Een liefde voor het leven. In 2012 en 2013 won ze bij "annes Vlaamse Muziek Awards" de prijs voor beste zangeres-schlager. In september 2013 kwam voor het eerst in enkele jaren weer een duet van haar uit met haar broer Christoff. Van Kom in m'n armen werd ook hun eerste videoclip samen gemaakt. Ze doet ook mee aan een speciale week van het programma Komen eten voor het tienjarig bestaan ervan, samen met Christoff, Lisa del Bo en Yves Segers.

Voor een duo-optreden Christoff & Lindsay kijk onder: Christoff & Lindsay

Lindsay Lea Rue Melissa Smilda