Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Yvette Nesselaar is 20 jaar en komt uit Herkenbosch (Nederlands Limburg), zij is zangeres/presentatrice/fotomodel en zaakvoerder van haar eigen schoonheidssalon. Yvette Nesselaar is in Nederland een bekend gezicht als finalist van de Miss verkiezingen en als presentatrice van de TV-programma's 'MyStyle' en 'Maak Mich Sjiek' op oa. TVEllef.

Na een gastoptreden bij een optreden van collega Roy Selder met het nummer 'Same ein', ging het zeer snel voor de TVEllef-ster en nam ze in de studio's van Butterbox haar eerste eigen nummers op, waarvan het nummer 't Kump vanzelf onmiddellijk tot haar debuutsingle werd gekozen!

Maak even kennis met haar nieuwste zomersingle 't Kump vanzelf': is een mooi-leuk-zomers-nummer, gezongen door een pittige verschijning, opzwepende popmuziek en ingezongen in haar eigen Limburgs dialect. Het nummer werd als snel op de Limburgse radio's, internet en de sociale media op applaus ontvangen als de Limburgstalige zomerhit 2015! Het zomers nummer in het Limburgs in combinatie met de opvallende verschijning van Yvette Nesselaar raakt bij veel mensen een gevoelige snaar, zowel binnen als buiten Limburg.

'Yvette zelfs is verbaasd over hoe snel haar allereerste videoclip werd opgepikt: "Ik schrok wel toen ik het nummer met de bijhorende videoclip de eerste keer op TV zag passeren. Ik was een beetje bang voor de reacties omdat het nummer gezongen was in mijn eigen Limburgs dialect, maar iedereen is was super enthousiast! Ik had veel verwacht, maar dit succes zeker niet!"

Yvette kijkt vooral uit naar de optredens deze zomer: "We gaan met TVEllef weer de zomer in met enkele superleuke muziekprogramma's en dit keer ben ik er bij als zangeres. Videoclips maken is al heel leuk, maar er is niets zo spannend om voor een live publiek op te treden!"

De single 't Kump vanzelf van Yvette Nesselaar is verkrijgbaar via digitale portaalsites als iTunes en Spotify, in Nederland en Vlaanderen.

Yvette Nesselaar Wendy Van Wanten Home Trisha