Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Djane Mari Ferrari is één van de top-Djanes in de wereld. Zij is reeds in reeds te gast geweest in de grootste en meest trendy clubs in New York, Dallas, Las Vegas, Miami, Dubai, Ibiza, Finland, Franrijk, Polen, Roemenië, Duitsland,Bulgarije, Spanje, Portugal, Indonesië, Turkije, Marokko, Monte Carlo, Cyprus, Monaco, enz... Ondanks haar jonge leeftijd begon mooie Djane Mari Ferrari haar DJ carrière in 2007 en is ondertussen een vaste waarden in de vrouwelijke top van DJ-scene.

Djane Mari Ferrari is niet alleen een zeer getalenteerde en gerespecteerde DJ maar haar tracks verschijnen ook verschillende internationale major-labels. Djane Mari Ferrari is een vriendelijke, wondermooie, magische en stijlvolle verschijning. Djane Mari Ferrari istot nu toe de enigste vrouwelijke Russische Djane die als covermodel verscheen in Playboy 2010 (USA en Frankrijk), FHM, Maxim’s enz... Djane Mari Ferrari was in 2009 ook de officiële DJ van de Eurovisie.

Als topless Djane werkte zij reeds in de prestigieuze clubs van de wereld zoals de Papagayo en de VIP-Room in Saint-Tropez, Jimmy’s in Monte Carlo, GoldPlat in Genève, Palms-Moon, Goodlife, Aura in Amerika, Griffins, Vertigo, Tao, enz...

Djane Mari Ferrari is dankzij Pro Act Entertainment nu ook in België te boeken en is voor u een garantie voor succes op uw party!

DJ Mari Ferrari (RU) DJ Lara DJ Miss Kiyami