Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Mogen wij u even voorstellen? Djane Kattka (Katka Blesakova) uit Trnava in Slovenie, dat is ongeveer 50 km ten noordoosten van Bratislava.

Djane Kattka heeft de liefde voor de muziek en de vaardigheden aan de draaitafel mee gekregen van haar vader die ook een bekend DJ is. Tijdens de optredens die vader en dochter samen deden ontdekte zij snel het juiste gevoel en vermogen om elke dansvloer ‘in vuur en vlam te zetten’. Ze begon op 15-jarige leeftijd met een eerste solo optreden in de bekende club Alcatraz.

Sindsdien is zij met haar mooie verschijning, natuurlijke aanleg en haar muzikaal talent uitgegroeid tot één van de meest succesvolle en geboekte vrouwelijke Djane’s in Slovenië, Tsjechie, Duitsland, enz...  Djane Kattka is ook bekend onder de naam ‘House Princes’ in het internationale nachtclub scene! Haar muziek-stijl is vooral gericht op house-muziek gemixt met zang, tribal, electro, progressive en andere genres. Naast het vele internationale werk produceert Djane Kattka ook de muziek voor verschillende andere muzikanten en zangers.

Zij beheert momenteel ook de bekende en zeer succesvolle promotiegroep ‘Club Sensation’ en is zij eigenaar van de Cube Club en is zij ook resident Djane in de prestigieuze nachtclub Planet4.

DJ Katkka (SVN) DJ Juicy DJ Karolien Debecker