Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Emma Bale, artiestennaam van Emma Balemans (1999), is een Belgische zangeres. In 2014 nam de toen 14-jarige Emma deel aan het VTM-programma The Voice Kids. Ze geraakte niet tot in de finale. Twee jaar later heeft ze ondanks al een gevuld cv bij elkaar gespeeld. Deze singer/songwriter uit Sint-Katelijne-Waver wordt voor het eerst door een groot publiek opgemerkt in The Voice Kids, en het is liefde op het eerste gezicht.

Samen met producer Hans Francken neemt ze een uitgepuurde cover op van de Ierse Band ‘Kodaline’-classic ‘All I Want’. Amper een week later staat het nummer op 1 in de iTunes-charts en wordt de zelfgemaakte videoclip een miljoen keer bekeken. Een droomstart, die haar bovendien een gouden plaat oplevert. Mooie Emma Bale won in 2015 door de Radio 2-stemmers in België de prijs van "Beste zangeres" in Blankenberge.

En dat is niet alles: Clouseau nodigt Emma uit als speciale gast tijdens hun vier concerten in het Antwerpse Sportpaleis, waar ‘All I Want’ keer op keer een kippenvelmoment wordt. Milow is zo onder de indruk dat hij haar uitnodigt op zijn concert in Tilburg. En ook dat verhaal krijgt een vervolg, want ze mag eind 2015 ook met hem mee op solotournee. Dat Milow een neus heeft voor een goeie song en een fraaie stem  is bekend: hij gaf enkele jaren geleden ook Selah Sue haar eerste internationale kansen. Kortom: hoog tijd om méér Emma Bale te horen. Er is inmiddels interesse uit zowel Frankrijk als  Nederland, en de knappe nieuwe single ‘Run’ –opnieuw zo’n less is more nummer- geeft alleszins aan dat ze nog meer in haar mars heeft. Momenteel legt ze samen met Francken de hand aan een eerste EP, ‘My World Untouched’ waaronder de twee singles All I Want en Run. De single Run werd eveneens geremixt door Lost Frequencies. Neem het van ons aan: Emma Bale wordt een blijver.

Emma Bale Eveline Cannoot Free Souffriau