Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Barbara Dex werd geboren op 22 januari 1974. Tijdens de zomer van '91 trad zij voor het eerst op. In het najaar van 1992 verscheen haar eerste single "Een land". Ze werd geselecteerd voor de preselecties van Eurosong '93. Ze won de nationale finale en mocht met "Iemand als jij" ons land vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Ierland. Dit betekende de definitieve start van haar carrière. Net voor haar vertrek naar Ierland kon Barbara haar eerste album "Iemand" aan pers en publiek voorstellen. In 1994 verscheen haar eerste Engelstalige single "True Love".

Ondertussen weet iedereen dat het album "Waiting For A New Moon" kwaliteit van de bovenste plank is. Daardoor gingen er ook internationaal verschillende poorten open. Voor haar tweede Engelstalige album "Tender Touch" is er heel wat internationale belangstelling. In 1997 mag ze de titelsong van de populaire VRT-serie Windkracht 10 inzingen. Begin 1998 verschijnt uiteindelijk de derde Engelstalige cd van Barbara Dex, “Strong”. Barbara is ook steeds gefascineerd geweest door de gospelmuziek. Bovendien heeft ze de perfecte stem voor dit genre. 2003 stond dan ook vooral in het teken van de gospelmuziek. Er werd een volledig album uitgebracht. In "Enjoy-A Taste Of Gospel" brengt Barbara een mengeling van 'traditionals' en moderne gospelsongs. In 2006 stelde ze haar nieuwste album voor “Blue Eyed Girl”. Met dit album koos Barbara voor het repertoire dat haar het meest aan het hart ligt.

Barbara Dex is te boeken met haar live-band ‘Dex & DeRuytters’.

Barbara Dex Annelies Winten Corry Konings