Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Djane ELite, (haar eigen naam is Esther Krížková) komt uit Tsjechië, begon haar DJ carrière in 2002 met een cursus in MP4 DJ School in Ostrava .

Een paar maanden na het einde van de cursus gevolgd door een DJ eerste publieke verschijning op de populaire actie Eternity in Ostrava club Fabric. Sinds DJ Elite onder de indruk van zijn talent en muzikale diversiteit, en meteen maakte een goede indruk op zowel de initiatiefnemers van de Tsjechische muziek scene , om zo te clubbers het bijwonen van evenementen van dit type , en biedt om te spelen sinds 2003 in gegoten.

Onder de belangrijke gebeurtenissen zijn onder andere optredens bij Club Duplex , of op de grote zomerfestivals , Creamfields en Hradhouse of in het beste geval de Tsjechische club Roxy .

Het duurde niet lang , hij zag ook zijn potentieel JPA agentschap vertegenwoordigt enkele van de meest populaire Tsjechische dj's. Kort daarna speelde ze op het evenement in de club Abaton met Mauro Piccotem , kwam ook om namens hen aan te bieden.

DJ Elite (CZ) DJ Dana DJ Igla