Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

DJ Dana (geboren op 9 juli 1974 als Dana van Dreven en opgegroeid in Amsterdam) is nog altijd het boegbeeld van de hardcore dancescene. Zij is ook bekend onder de namen Dana, Lady Dana en DJ Dana.

Dana begon haar carrière in 1993. Aanvankelijk draaide Dana vooral hardcore, onder de naam Lady Dana, maar in de loop der tijd ontwikkelde ze meer haar eigen stijl. De stijl die zij tussen 1995 en 2002 voornamelijk draaide, was vooral een combinatie van verschillende stijlen dancemuziek. Sinds een paar jaar is Dana van Dreven, onder haar pseudoniem DJ Dana, steeds meer techno, trance en hardstyle gaan mixen.

Zo kreeg ze met gemak 7.000 uitzinnige fans bijeen op haar eigen Dana X-qlusive party in de Heineken Music Hal, Amsterdam. Van haar eerste mixalbum ID&T presents Dana gingen er 35.000 exemplaren over de toonbank. Ze werd verkozen tot populairste vrouwelijke dj van Nederland tijdens de Dutch DJ Awards en kwam op nummer vijfenvijftig binnen in de Engelse Mixmag top honderd.

Ze vergaarde in 2002 bekendheid met haar remix van het Sensation Anthem 2002 van dat jaar. In 2004 behaalde Dana de 29e positie van de "English MixMag list" van bekendste dj's in de wereld. Ze is ook twee keer genomineerd geweest voor een TMF Award, van de Nederlandse zender TMF. In 2004 behaalde zij uiteindelijk de 4e plaats bij dit prijzenevenement.

Sinds 2004 heeft ze haar eigen platenlabel Danamite, een sublabel van The Third Movement.

Tevens is was zij in 2011 weer genomineerd voor een TMF Award in de catagorie beste DJ in Nederland waar zij het zal opnemen tegen Tiesto en Ferry Corsten.

DJ Dane (NL) DJ Carla Miskov DJ Elite