Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Davy Gilles heeft zich de laatste jaren ongetwijfeld opgewerkt tot éèn van Vlaanderens grootste zangtalenten. Een jongeman die zich steeds perfect weet aan te passen aan het publiek waarvoor hij zingt.

Davy Gilles is oa. bekend als één van de drie Romeo's die ook dit jaar vele tientallen optredens hebben mogen verzorgen, maar ook als acteur in oa. Familie, Wittekerke en uit de musicals Romeo & Julia, Mamma Mia, Doornroosje, Sneeuwwitje, enz….

Sasha Rosen staat vanaf haar vijf jaar al op de podia als zangeres en danseres. Na haar binnen- en buitenlandse tours met de grootste internationale musicals heeft ze nog een opleiding mogen volgen aan de bekende theater/musical-opleinding aan de Guildford School of Acting in Engeland. Ze heeft diverse nominaties gekregen voor hoofdrollen in de musicals als Grease, Mamma Mia, Annie, Sneeuwwitjes, Jeans, enz…. Davy Gilles & Sasha Rosen hebben samen warme herinneringen aan 'Romeo & Julia', het was hun eerste contact en samenwerking tijdens de uitvoering van de gelijknamige musical.

Ondertussen zijn Davy Gilles & Sasha Rosen ook in het echte leven aan het 'samenwerken' ... hun liefdesavontuur krijgt nu een vervolg op de planken. Begeleid door hun eigen band of bij gastorkest brengen Davy Gilles & Sasha Rosen op een eigentijdse manier romantische ballades, jazzy love songs of sensuele latino-pop. Classics als 'Endless love', 'Time of my life' en 'Liefde'.... worden op een navolgbare manier vertolkt door dit moderne 'Romeo & Julia' duo.

Davy Gilles & Sasha Rosen Cookies and Cream De Melando's