Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Eline De Munck (Beveren 22/01/1988) is voor iedereen bekend als actrice en presentatrice, laat haar alter ego Ellektra even varen. Als actrice is Eline oa. bekend met haar rol als Amber in de tv-soap Thuis van op de VRT. Ze speelde verschillende typetjes in oa. Louise Louise, Code 37, Zone Stad, Vermist, enz... Eline De Munck nam in 2008 deel aan ‘Steracteur-Sterartiest’ waarin ze derde werd. Kort nadien bracht ze haar eerste single ‘Footprints in the sand’ uit. In 2010 kwam haar eerste full-CD uit met de titel ‘More is more’. Onder de naam Ellekra scoorde ze een hit met de single ‘Real love’ en

‘I hate it but I love it’.

Sinds oktober 2009 presenteert Eline twee keer per week het jongerenjournaal JAMop VT4 en is zij VJ bij JIM. Na een korte stop in haar muziek carrière is Eline weer helemaal terug. Weliswaar niet als Ellektra, maar gewoon als Eline De Munck.

Zij brengt een mix van pop- en dance nummers, uiteraard zullen ook enkele nummers van Ellektra (Do you really wanna be with me en I hate it, but I love it) niet ontbreken.

In het verleden werd zij meermaals omschreven als: 'een stem zoals een nachtegaal', dus dit nieuwe concept zal nergens misstaan.

Uiteraard blijft zij ook nog steeds beschikbaar als presentatrice voor elk feest of evenement.

Eline De Munck