Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Afi Oubaibra wordt op 5 mei 1979 geboren. Ze behaalt het diploma industriële wetenschappen. In plaats van een kantoorjob kiest ze resoluut voor een muziekcarrière. Haar zangtalent wordt in 2005 voor het eerst opgemerkt tijdens het televisieprogramma ‘Star Academy', een talentenjacht voor beginnende artiesten. Ze eindigt op de tweede plaats na Katerine Avgoustakis. Met het nummer ‘Not That Beautiful' neemt Afi in 2006 deel aan de voorronden van Eurosong. Ze stoot door naar de halve finale van de liedjeswedstrijd en haalt net niet de finale. ‘Not That Beautiful' wordt haar eerste radiohit met een notering in de Ultratop 50 en de Kids Top 20.

Haar  tweede single ‘Automatic', een cover van de overbekende hit van The Pointer Sisters, kan het succes van ‘Not That Beautiful' helaas niet bevestigen. In 2007 staat Afi met de single ‘Today Is The Day' opnieuw in de kijker. Het nummer wordt goed opgepikt en wordt een radiohit. Mei 2008! Afi lanceert ‘Single Day'. "Single Day en heeft voor mij een speciale betekenis", vertelt Afi. "Niet alleen omdat het een nummer is dat ik zelf met ziel breng, niet alleen omdat de stijl van het nummer me beter ligt dan al wat ervoor kwam én ook niet alleen omdat de tekst me nauw aan het hart ligt, maar ook omdat het een rockpop nummer is waarin ik mezelf helemaal terugvind."

–> Optreden live-on-tape 1 x 35 minuten, exclusief pa-, geluid- en lichtinstallatie.

–> Andere mogelijkheden om Afi te boeken zijn als gastoptreden bij een coverband       (1 x 35 minuten) of met haar eigen band (live-optreden 1 x 60 minuten).

Afi Zangeressen Annelies Winten