Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Toen Mark 17 was kocht hij een microfoon en een mengpaneel waarop hij twee Lenco's aansloot. Zijn kamer was toen zijn eerste studio en de buren, zonder hun toestemming, werden zijn eerste luisteraars. Net voor ze klacht wilden neerleggen bij de politie wegens geluidsoverlast, was de demo klaar en even later mocht hij in Antwerpen op European University Radio beginnen. Intussen combineerde hij zijn technische studies met het studentenleven en zijn functie van Ab-Actis van de studentenclub. In die tijd begon hij ook zijn eerste fuiven te draaien.

Nadat hij afgestudeerd was als gegradueerde in de electro-mechanica begon hij een nieuwe demo in elkaar te draaien en die kwam met de nodige omwegen terecht bij Erik Strieleman die toen bezig was met de oprichting van Radio Donna. Mark wordt aangeworven en start mee met de eerste ploeg van Donna in '92. Van de Originele stemmen bleven er nog maar drie over. Mark was één van hen. Sinds 1992 presenteerde Mark bij Donna tal van programma's. Sinds de naamsverandering naar mnm kan je mark niet meer horen op de adio. Tegenwoordig draait hij op tal van events en party's. Labels die hij hoog in het vaandel draagt zijn deep, vocal happy, soulful House met af en toe wat Latin invloeden. En toch past hij op eenvoudig verzoek zijn stijl aan. Toegankelijk, up-to-date en divers, de bekende en originele Donna Sound!


DJ Mark Heyninck DJ Michael Fall