Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

De Melando's bestaan uit Chris en Frank, een zang-en accordeonduo uit Kapellen, een prachtig dorp in de provincie Antwerpen aan de Nederlandse grens. Chris en Frank begonnen beiden op zeer jonge leeftijd accordeon te studeren, en het was ook de interesse voor het instrument dat hen bij elkaar bracht. Tijdens hun jeugdjaren werden zij ook actief lid van een accordeonvereniging uit hun streek. Daar groeide het idee om samen iets in de muziek te beginnen.

Zo zijn dan in 1980 De Melando's ontstaan.

Zoals velen begonnen zij hun loopbaan door op bruiloften, bals en op andere feesten de muziek te verzorgen, Chris studeerde klassiek accordeon aan de muziekacademie van Antwerpen waar zij in 1984 de regeringsmedaille behaalde met 98% en met de hoogste onderscheiding. Ondertussen brachten zij door hun groeiend succes ook enkele muziek-singels uit. Toen zij hun zangsingel"Hello Again" uitbrachten en hun Tv-debuut hiermee van start ging veranderde er veel in het muzikale leven van Chris en Frank. Door de enorme belangstelling voor de accordeonmuziek, brachten zij in 1992 hun eerste accordeon-CD uit.

Door tijdens hun optredens een mengeling van zowel zang - als accordeonmuziek te brengen, werden zij veelgevraagde artiesten in verschillende showprogramma's zowel in België, Nederland en Duitsland. Een bekroning op hun vele inspanningen werd het optreden in 1995 in Duitsland, waar Chris en Frank optraden in 'Die Starparade der volksmusik', een tournee van enkele maanden doorheen Duitsland met vele andere Duitse artiesten. Sindsdien zijn 'De Melando's' professioneel met muziek bezig. Met de nodige ervaring die zij hadden opgedaan in Duitsland, besloten zij als eerste productie een show  te maken die de naam 'Muzikantenstad' kreeg. Met een eigen decor, vele Vlaamse artiesten, een fantastisch ballet en een live orkest bestaande uit zes professionele muzikanten trekken zij met deze unieke en spetterende show volle zalen.  In november van dit jaar is Muzikantenstad al toe aan de 15-de editie.  Het unieke aan deze projecten is dat het enkel Senioren shows maakt en dit op maat en budget van de organisator. De Melando's weten door hun jarenlange ervaring hun publiek steeds weer te boeien. Accordeon is en blijft een zeer geliefkoosd instrument, vooral bij onze Senioren. Chris en Frank beschikken allebei ook nog over een mooie stem. Zo krijgt het publiek telkens een accordeonduo en een zangduo te horen en dat is toch een fijne afwisseling.

Professioneel, met stijl en veel ambiance, zo kan men een optreden van De Melando's omschrijven. Zowel vocaal als instrumentaal heel sterk en dat is uniek!

De Melando’s Davy Gillis & Sasha Roosen De Pitaboys