Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

DJ Bart-Jan is al meer dan 25 jaar opvallend aanwezig in het radiolandschap en heeft vooral zijn strepen verdient bij Topradio en Q-music. Al sinds de start van Q-music in November 2001 is hij één van de vaste presentatoren en producers van dit zeer succesvolle radiostation.

Elke dag is hij dan ook te horen in de dag programmatie van Q-music. Als DJ is Bart-Jan verantwoordelijk geweest voor grote roadshows, zoals de zeer succesvolle Kanaal 2 On Air Party’s in de jaren ’90. Sinds zijn 15 jaar is hij bijna elk weekend terug te vinden achter de draaitafels van een event. Bij Q-music is hij de vaste DJ voor hun speciale events zoals Greatest Hits On Tour, De Foute party, enz.

Bart-Jan is de drijvende kracht achter de Q-music Greatest Hits Party’s een all in partyconcept op maat gemaakt van bedrijfsfeesten. Zijn muziekkeuze en technische mix capaciteiten zijn dan ook de geheimen achter zijn succes.

Hij mixt naadloos alle grote hits uit de disco tijd met de toffe greatest hits uit de ‘80s tot de meest recente hits die op Q-music te horen zijn. Bart-Jan kan zowel een zeer breed muziekgenre draaien als een zeer nauw muziekformat

DJ Bart-Jan Depraetere DJ Axel Daeseleire Buscemi