Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Yves Segers (10 september 1971 te Halle) begon op 16-jarige leeftijd reeds zijn solocarrière, doch het succes liet evenwel wat op zich wachten. Van ’90 tot eind ’92 fungeert hij als de zanger van de populaire groep TOAST. “Ik schreeuw het van de daken” wordt hun bekendste hit en goed voor goud. Ook het album “Twee uur ’s nachts” is een voltreffer, want het behaalt eveneens de gouden status.In januari ’93 verschijnt Yves’ eerste solosingle “Zie me graag” met gematigd succes. Ook de opvolgers halen de top tien niet. Het eerste album “’n Apart gevoel” krijgt dan weer overal lovende kritieken, maar het wordt niet commercieel genoeg bevonden en het succes blijft uit.

In 2006 is het opnieuw groot feest, Yves Segers verwent zijn fans met een verjaardags-concert naar aanleiding van zijn 25 jaar op de planken. Het wordt een uniek spektakel met een zeskoppige live-band. De volgende jaren bewandelt Yves verder de weg van de ‘ambi-muziek’ met nummers zoals “Ik Schreeuw Het Van De Daken” en “Café De Zwaan”. Het jaar 2009 werd voor Yves Segers dan weer een zeer succesvol jaar want in april kon je hem aan het werk zien in de Ethias Arena te Hasselt voor ‘Het Schlagerfestival’. Het bewijs dat Yves nog steeds bij de vaste waarden hoort. Kortom, Yves Segers is nog lang niet uitgezongen!!!




  .

.

Yves Segers Yannick Bovy Zsa Zsa Lamor