Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Vanessa Chinitor (Dendermonde, 13 oktober 1976) is een Belgische zangeres. In 1999 won ze de preselecties voor Eurosong met Like the wind, een liedje van Emma Philippa en Wim Claes. Het was het eerste jaar sinds 1977 dat de vrije taalregel opnieuw werd toegepast en daar maakten ze in België gretig gebruik van. Er gingen stemmen op om toch in het Nederlands aan te treden in Jeruzalem maar die plannen werden opgeborgen. Ze had de pech om op de no hope place aan te treden, namelijk de 2e, en eindigde 12e met 38 punten, na Liliane Saint-Pierre en Tom Dice is dat toch het beste Vlaamse resultaat in 25 jaar.

Vanessa bleef zingen maar ging ook aan de slag bij VT4 als omroepster.

In 2006 waagde ze opnieuw haar kans bij Eurosong met het nummer ‘Beyond you’ dat door Maltezers geschreven werd. Haar stem klonk echter niet bij het nummer en kwam dan ook niet door de voorronden.

Vannessa Chintor zingt zowel in het engels als in het nederlands. Vannaf 2003 vormt ze een duo samen met Dirk Bauters. Dirk Bauters is een all-round musicus en komiek. Zijn optredens zijn voor alle leeftijden, maar hij wordt regelmatig gevraagd voor revue’s en seniorenshow. Hij zingt en speelt keyboard, maar komt ook zeer komisch uit de hoek. De meeste show’s doet hij samen met zijn partner zangeres Vanessa Chinitor. Dirk werkte jaren revueshow´s af in het Casino van Middelkerke, waar hij ook mening artiest muzikaal begeleidde.

Vanessa Chinitor Yvette Nesselaar Wendy Van Wanten