Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Gunther Neefs

Voor wie verdrinkt in nostalgie in de platenwinkel, steevast aanwezig is op de dansvloer bij een leuk feestje en vindt dat er niets knapper is dan een man met een brede glimlach in een strak pak, hebben we goed nieuws.


We stellen u ‘Guy Neve’ voor, een rasechte 'gentleman crooner'! Misschien rinkelt er al een belletje, want Guy is helemaal geen vreemde in de Vlaamse showbizz. Als 19-jarig jong talent werd hij laureaat van Ontdek-De-Ster, en won hij de Baccara beker van 1982. Onder het alter ego 'Daniël Davis' liet hij toen heel wat meisjesharten sneller slaan.


Toen merkte hij dat zijn passie ergens anders lag, bij het Amerikaanse crooner genre.

Hij besloot zijn hart te volgen, en verliet de commerciële stroom. Samen met zijn goede vriend en pianovirtuoos Tars Lootens zette hij een nieuw project op. De twee trokken

15 jaar lang door het land, om er op de meest uiteenlopende plekken op te treden. Later tourde hij nog samen met componist en dirigent Dirk Brossé door Vlaanderen.


In het buitenland konden ze onze Vlaamse crooner ook smaken. Guy's fans vond je van Praag tot in de Franse Alpen, en ook op cruises trad hij op als bejubeld entertainer.

Guy scoorde met tijdloze hits zoalsUnforgettable' en 'Smoke Gets In Your Eyes' op het album 'Feelings', dat in 1996 geproduceerd werd door Marc Brillouet en G.C. Davis. In het najaar van 2001 zette diezelfde G.C. Davis dertien 'Genuine Classics' op plaat. Tijdloze evergreens als 'Summertime' en 'Blue Moon' kregen een eigentijdse jazzy sound en modernere hits als 'Hello' en 'Yesterday' werden met een authentieke expressie meesterlijk uitgevoerd.


Life on the road never stops. Momenteel is Guy bezig met twee muzikale projecten. Het eerste is een eerbetoon aan Andy Williams. De zanger van het wereldbekende 'Moon River' overleed vorig jaar op 85-jarige leeftijd. Maar voor alles is bezig met zijn nieuwe solo-project! Een eerste single 'Dreamlover' was al een eerste visitekaartje, maar met de nieuwe single 'Je Eerste Grote Liefde' en het aankomende album 'Vitaal' worden een banner en muurschilderij op ons losgelaten. 'Boppin Oldies' is het thema (bekende Engelstalige nummers met een nieuwe Vlaamse tekst).


Guy Neve is het levende en swingende uithangbord voor de leuze dat het leven begint aan 60 jaar. Wie had het ook alweer over een zinvolle invulling voor 50-plussers?

Gunther Neefs Gene Thomas Guy Neve