Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

GASTPRESENTATIES

PRO ACT ENTERTAINMENT organiseert de meest uiteenlopende feesten en evenementen, van een mega-event tot een meer intiem feest, van een bedrijfsfeest, een festival tot een fuif of party. En zoals bij elk feest horen daar natuurlijk artiesten bij, een show, een presentantie een drive-in show.

U kan bij PRO ACT ENTERTAINMENT terecht voor het boeken van deze artiesten en shows in zo ongeveer iedere denkbare stijl of budget. Artiesten boeken bij PRO ACT ENTERTAINMENT betekent samenwerken met een door het Vlaams Gewest erkend boekings- & managementsbureau voor private-arbeidsbemiddeling van artiesten, modellen, DJ’s, schouwspelartiesten, enz... met ons officieel licentie- & erkenningsnummer van de Vlaamse Gemeenschap VG 1415/BA.

Entertainment is sfeerbepalend en doorslaggevend voor het succes van uw feest of evenement. Of het nu gaat om stijlvolle achtergrondmuziek, een verrassend optreden van één van onze artiesten of DJ’s, het is juist die sfeer of ‘entertainment’ die emoties zal losmaken bij uw klanten of gasten. Een unieke act zal voor een meerwaarde van uw feest of evenement zorgen.  

Artiesten, DJ’s, groepen, presentators, communicators, gastsprekers, enz.... zijn er volop. PRO ACT ENTERTAINMENT heeft sinds 1999 voor u een uitgebreide keuze gemaakt van de beste en de bekendste artiesten in Vlaanderen.

Aan de hand van deze website hopen wij u wat meer informatie en mogelijkheden te bezorgen betreffende onze artiesten, onze DJ’s, Djanes en drive-shows en en vele andere mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden om de juiste beslissing te nemen om een grotere respons te krijgen en een nog hoger rendement te halen uit al uw evenementen.

Welke Deejay, Djanes of drive-inshow u ook zoekt, u kunt het boeken bij Pro Act Entertainment. Al meer dan 15 jaar is Pro Act Entertainment het artiesten- en managementbureau met een bijzonder groot netwerk binnen de wereld van het Deejays, radio’s en drive-in shows. Naast een eigen uitgebreid bestand van, exclusieve artiesten, deejays, djanes en entertainmentbestand beschikken wij als een door de Vlaamse Gemeenschap erkend boekingskantoor over nauwe banden met collegabureau's. Of het nu gaat om een fuif, wijkfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, kermis of ander evenement, met het advies van Pro Act Entertainment is uw evenement bij voorbaat al geslaagd.

Wij adviseren u graag bij uw zoektocht naar het gewenste entertainment. Onze ‘entertainment-adviseurs’ weten welke artiesten, bands en acts beschikbaar zijn, wat een optreden precies inhoudt en met welke randvoorwaarden u als opdrachtgever rekening moet houden. 

Zangeressen (V) Groepen & Duo’s (M+V)

DJANES (V)

 

–> DJ Anaëlle (BEL)

–> Djane Amber (BEL- SUA)

–> Djane Carla Miscov (RUS)

–> Djane Dana (NL)

–> Djane Elite

–> Djane Igla (UKR)

–> Djane Juicy M

–> Djane Kattka (SVK)

–> Karolien Debecker (BEL)

–> Kelly Pfaff   (BEL)

–> Djane Lera (RU)

–> Djane Mari Ferrari (RU)

–> Djane Miss Kiyami (D)

–> Niki Belucci (HU)

–> Niobeat (BEL)

–> Djane Rhiannon (UKR)

–> Djane Salamandra (UKR)

–> Djane She-Jay Melissa

–> DJ Lexis ft. Zoë van Gastel

DEEJAYS (M)

–> DJ Axel Daeseleire

–> Bart-Jan Depraetere  

–> Buscemi

–> Brahim’s Beats N’Basses

–> Dirk Stoops

–> Dimitri Vantomme

–> DJ F.R.A.N.K.

–> Gino Van Droogenbroeck   

–> Jeroen Gorus    

–> Lextravaganza

–> DJ Lester ft. Abdou  

–> Michael Fall

–> Pat Krimson

–> Peter Luts

–> DJ Peter Van de Veire

–> DJ Regi Penxten

–> Ron van den Beuken(NL)  

–> Sven Ornelis  

–> DJ Tony Star (NL)

–> Tomas De Soete  

–> DJ Werner De Wit  

–> DJ Wout  

–> DJ Yves Deruyter

–> DJ Zaki (Jackie Dewaele)

 

DRIVE-IN SHOWS

 

–> Piratenradio On Tour

–> Veronica Drive-in show

–> Aprés Ski Hut On Tour