Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Ron van den Beuken is een Nederlandse producer en remixer van dance-hits. Ron studeerde aan het conservatorium van Maastricht en rechten aan de universiteit. Hij begon dance-muziek te maken rond 1998. Hij kwam in de dance-scene terecht door het produceren van het nummer “Feel it”, dat in vele clubs een grote hit werd. Hierna scoorde hij met “Keep it up”. Met ”Mystery” in 2001 kreeg hij internationaal veel waardering. “The mystery” werd over de gehele wereld uitgebracht.De opvolger “Devotion (All I ever wanted)” werd in 2002 een net zo grote hit en wederom vele dj's steunden deze plaat.In 2003 introduceerde Ron “Clokx”, waarmee hij het nummer Clocks van Coldplay coverde.

Dit bereikte in vele landen de nummer-1 positie in de dance-charts. In augustus werd “Timeless” uitgebracht, dat hem de grote doorbraak bracht naar een breed publiek. Het was het eerste nummer dat onder zijn eigen naam werd uitgebracht.

In oktober kwam Overdrive onder de titel Ron van den Beuken presents Clokx, dat wederom een succes werd. In februari 2004 bracht hij samen met Sam Sharp het nummer “Twister” uit. Wederom werd dit Dance Smash en bereikte alle mogelijke hitparades in Nederland. Hij haalde binnen 1 jaar vier Dance Smashes, wat nog geen enkele artiest heeft bereikt! De successen volgen mekaar op met zijn singles “Endless”, “Feelings”, “Tibet” en “Sunset”. Hij wordt veel gevraagd om remixes te maken voor vele artiesten o.a. DJ Quicksilver, Sash!, DJ Tatana, Nightlife en vele anderen.

DJ Ron van den Beuken (NL) DJ Sven Ornelis