Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Ali B heet voluit Ali Bouali en is op 16 oktober 1981 in Zaanstad geboren.

Op tweejarige leeftijd verhuist hij naar Amsterdam. Door Osdorp Posse raakt hij bekend met de hiphop. Hij leert de rhymes van de nummers van Osdorp Posse uit zijn hoofd en ontwikkelt zo een nieuw talent: rappen. Na een tijdje begint Ali zijn eigen teksten te schrijven. Dat slaat goed aan bij de jongens uit de buurt.

Op zijn veertiende verhuist hij met zijn moeder en zijn broer naar Almere. Daar geeft hij zijn eerste echte optreden voor maar liefst 400 mensen. Het publiek is enthousiast en Ali weet dat dat het begin is van iets moois.

Onder de naam Ali B, een verwijzing naar de manier waarop criminele Marokkanen in de pers worden aangegeven, treedt hij overal en nergens op. Zijn roem is snel stijgende! In 2002 tekent hij zijn platencontract. De aanvragen voor optredens stromen binnen.

Zijn debuutalbum 'Ali B vertelt het leven van de straat' wordt het best verkochte hiphopalbum van 2004. Hij scoort een nummer een hit met Marco Borsato met het nummer “Wat zou je doen”. Hij sleept de ene prijs na de andere prijs in de wacht.

In 2006 released hij zijn tweede album “Petje Af”! De eerste 2 singles van dit tweede album zijn top 5 hits (Ghetto en Rampeneren). Hij wint opnieuw een tmf award voor beste Urban act. Ali B is een man met een serieuze boodschap, maar hij is ook de man van de lach. Ali B combineert rap met komedie en ziet zichzelf als een rasechte straatentertainer. Een rapper die de nederhop naar een ander level heeft getild.

Ali B Anny Schilder Home Alex