Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Ze is jong, ziet er goed uit, is een geschoolde pianiste en bovendien is ze nog gezegend met een fantastische stem. Tatyana Storm, de 21 jarige muziekrevelatie die met haar dubbele debuutsingle ‘Laat me vrij’ en ‘Nieuwe thuis’ de Vlaamse hitlijsten bestormde. Het nummer 'Laat me vrij', een originele bewerking van The Judds klassieker “Why not me” werd een groot succes, zeker omdat Tatyana Storm een plaats wist te verdienen in de Vlaamse Top 10 en het tot een veel gedraaid nummer op de radiostations in Vlaanderen bracht.

Vooral Radio 2 omarmde Tatyana Storm haar debuutsingle 'Laat me vrij' met veel liefde en gaf de zangeres een plaats in het lijstje van meest gedraaide liedjes met als bekroning een nominatie voor beste nieuwkomer op Zomerhit 2008.

Tatyana uit het Aalsterse kiest voor het Nederlandstalige lied en brengt een unieke mix van pop-rock met een stevige scheut country. Ondertussen heeft Vlaanderen ruim kennis kunnen maken met Tatyana in het programma ‘Zo is er maar één’ op de VRT waarin ze uit meer dan 600 inzendingen de finale wist te bereiken en waarin ze derde werd.

Voor haar debuutalbum “De ware” werkte Tatyana Storm o.a. samen met Bart Herman.  Samen met deze CD “De ware” verscheen ook de gelijknamige single waarmee Tatyana Storm onlangs te zien was in het nieuwe VTM muziekprogramma Hit the Road.

De Nederlandstalige pop-rock-country van TatYana Storm is nieuw in Vlaanderen en spreekt een breed publiek aan voor zowel kinderen, jeugd, volwassenen als senioren. AMBIANCE...inderdaad! Tatyana Storm IS feesten.

Deze jonge, mooie sympathieke dame is een meisje van het volk en dus nu al 1 van Vlaanderens lievelingen.

Tatyana Storm Trisha