Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

De vroegere frontman van de Ketnetband is 'allrounderentertainer' een muzikant, een presentator, een zanger, een verteller en/of een acteur maar het liefste doet hij al die dingen te samen. Zijn handelsmerk, zijn stem, zijn lach en natuurlijk zijn muts.

Eric Baranyanka is meer dan 10 jaar frontman geweest van de KetnetBand, wrapper van Ketnet, bekend gezicht tijdens zeer vele evenementen. Hij is momenteel presentator van diverse kindershows en acties, verteller met zijn eigen 'Babbelboom'-verhalen en frontzanger van zijn eigen Choco Gang toch een twintigtal.'

Eric Baranyanka, vroegere frontman van de Ketnetband en nu van de Choco Gang is een enorm veelzijdig en vooral vrolijk persoon. Zijn voorliefde voor de spontaniteit van een kinderpubliek brengt hem telkens nog bijzonder veel voldoening tijdens zijn optredens en presentaties.

Hij is geboren in 1959 in Burundi en verhuisde als driejarige samen met zijn familie als politiek vluchteling naar Belgïe en kwam in een warm onthaalgezin in Lembeek terecht. Jij moet ongeveer acht jaar oud zijn geweest toen hij Michael Jackson op de televisie het nummer 'Ben' zag brengen. 'Dat wil ik ook' dacht Eric… en zo geschiedde…. al was het allemaal niet zo eenvoudig. De moeder van Eric bracht hem het gevoel voor de muziek bij. Zij was een typische Afrikaanse moeder die hem muziek door de buik leerde voelen. Zij leerde hem hoe belangrijk authenticiteit en soul zijn voor een muzikant. Hij woont momenteel samen met zijn vrouw en kinderen in Hoboken waar hij zijn creatieve ideeën, plannen en liedjes verder blijft uitbouwen.

Eric Baranyanka Dirk Denoyelle Fatty K