Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

In geen tijd werd de ambitieuze Djane Anaëlle een bekende naam in de Belgische DJ-scene. Haar eerste stappen zette Anaëlle als resident DJ in de mega- discotheelk La Rocca te Lier. Onder de naam ‘Electroza is Anaëlle elke maand op zondag te beluisteren en te bekijken in de La Rocca waar ze met haar eigen vrouwelijke touch, een energieke sfeer oproept die wij best kunnen omschrijven als een ‘SexyMiniProgroovy’.

DJ Anaëlle is een echte muziek-freak sinds haar geboorte, ze is gepassioneerd en een perfectionist (ze is uiterst streng in haar selectie zodat haar DJ-sets steeds kwaliteit waarborgen.

DJ Anaëlle onderscheidt zich door haar unieke muziekstijl die als ‘progressive-tech house’ kan worden beschreven met een lichte noot ‘minimal’. Door zelf nooit toe te geven aan de mainstream leidde dit naar een eigen concept ‘Minimalove’. DJ Anaëlle was reeds een graag gezien gast op verschillende internationale optredens in Gran Canaria, de Panama Club, op Koninginnedag in Amsterdam en de N ° 5 Cavendish Sq. in Londen. Eind 2007 werd ze uitgenodigd naar New York clubs "Le Souk"en "Guest House" en mocht zijn vanaf 2008 elke zondag gaan draaien in 2 grote residenties, NOXX en Club 3000. In september 2008 was zij gast DJ tijdens de City Parade in Luik en speelde ze oa met TC Brain, Fabien V & Murvin Jay.

DJ Anaëlle (B) Deejays DJ Amber