Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

The Sailorettes is een nieuw close harmony trio bestaande uit Marianne Carlier, Anne Van Opstal en Sara Cracia Santacreu.


Het swingende trio brengt een repertoire van jazzy tunes tot popmusziek, allemaal in een close harmony stijl. Nummers zoals 'Boogie Woogie Bugle Boy' (bekend van The Andrew Sisters) maar ook 'Umbrella' (van Rihanna) komen aan bod.

 

Anne Van Opstal is de vaste waarde in de Sprookje van Music Hall. Na 'Doornroosje' zal ze de volgende jaren ook te zien zijn als 'Assepoester' en andere sprookjesprincessen in de Vlaamse Theaters. Afgelopen zomer was ze het vrouwelijke gezicht van de 'Disney Channel Zomertour'. In 2010 maakte ze haar debuut in 'Roman Polanski - Dans der Vampieren', waar ze de vrouwelijke hoofdrol vertolkte. Ook was zij te zien in de 'Fiddler On The Roof', 'Raad eens hoeveel ik vanje hou', 'De sputterende stoomboot' en vele andere…. Bij Uitgezonderd Theater speelt ze mee in verschillende educatieve- en familievoorstellingen. Op televisie was Anne Van Opstal te zien in 'De Sint komt thuis', 'Conny & Clyde' (VTM), 'Skillz' (VTM Kzoom) en diverse commercials.

 

Marianne Carlier speelt de wulpse Benadette in de musical Domino die in maart 2012 in première ging in de Antwerpse Stadsschouwburg. Momenteel is ze als vasqte actrice verbonden aan het Antwerpse theatergezelschap 'Theater Aaan de Stroom' en speelt ze me in het Educatief Theater. Daarnaast is ze ook danseres bij The Retronettes die deze zomer op het podium stonden op de Gentse Feesten, Beleuvenissen, Rock Werchter en Tomorrowland. Je zag haar ook al opduiken in TV-series zoals 'Connie & Clyde' (VTM), 'Albert II' (Eén) en 'Familie' (VTM).

 

Sara Gracia Santacreu is momenteel te zien in de Ketnetreeks GOGOGO waar ze de rol van Emma vertolkt. Verder is zij actief in het theatergezelschap Uitgezonderd Theater waar ze de voorstellingen 'Het ijskristal van Snowakije', 'Tinkelbel' en 'Join(t)us' speelt. Ze was ook te zien in de muscial Evita waar ze de Mistress vertolkte en waarvoor zij de nominatie van 'aanstormend tralent' kreeg. Ze speelde ook 'Liesl' in de Vlaamse versie van The Sound of Music in 2009. Je kan haar ook al gespot hebben op andere televisiezenders want zij speelde in 'OnTour' (Disney Channel), 'Skillz' (VTM Kzoom), 'Danni Lowinski' (VTM) en 'Binnenstebuiten' (VTM).

The Sailorettes The BumbleBeez Contact