Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Beatrice Egli (21 juni 1988 in Lachen) is een Zwitserse pop-zangeres en de grote  winnaar van het tiende seizoen van de RTL -Castingshow Duitsland zoekt de superster.

Al van kindsbeen af wist de Zwitserse Beatrice Egli dat muziek haar missie zou worden. Met een haar eigen uniek en warm stemgeluid wist ze al op 9-jarige leeftijd de weg naar het podium te vinden en iedereen te ontroeren. Dat ze geen voltijdse kapster zou worden, had ze na haar studies en na één jaar activiteit al lang begrepen, want meer dan ooit lag haar hart en ziel bij de muziek. Na een opleiding aan de Schauspielschool in Hamburg was ze helemaal overtuigd dat ze er voluit voor zou gaan.

In 2007 vormde Beatrice samen met Lys Assia een muzikaal duo. Met hun debuutsingle en album 'Sag mir wo wohnen die Engel' hadden beide dames heel wat succes in Zwitserland. Een ander hoogtepunt was  de onderscheiding en nominatie voor de Grand Prix der Volksmusik. In de herfst van 2007 trad Beatrice voor het eerst op in het Herbstfest der Volksmusik van Florian Silbereisen.

In 2009 was ze met haar single 'Lippenstift' te gast in Musikantenstadl. De grote internationale doorbraak voor Beatrice Egli volgde in 2013, toen ze deelnam aan het RTL-programma Duitsland 'Sucht den Superstar'. Met haar hartverwarmende schlagerliedjes blies ze de concurrentie naar huis. Gedragen door het publiek én door de kijkers won ze met meer dan 70 % van de stemmen tijdens de finale, wat haar meteen ook een mooi platencontract opleverde. De eerste single 'Mein Herz' - een compositie van Dieter Bohlen (ex-Modern Talking) - was meteen een schot in de roos en bereikte de eerste plaats in de Duitse, Zwitserse en Oostenrijkse hitlijsten. Het daaropvolgende studioalbum 'Glücksgefühle' schoot als een komeet door de internationale charts, bereikte de absolute top en werd goud (Duitsland, Oostenrijk) en platina (Zwitserland). De populariteit van Beatrice Egli steeg zienderogen. De fans en het publiek ontdekten inmiddels ook haar vroegere werk. Zo dook het album 'Feuer und flame' - dat ze uitbracht in 2011 - twee jaar na release terug op in de hitlijsten. Beatrice Egli bevestigde in november 2013 toen ze het album 'Pure Lebensfreude' uitbracht. Opnieuw werd de cd een voltreffer met een nummer 1-status in Zwitserland en een top 10 in Duitsland en Oostenrijk. In maart 2014 zwol de prijzenkast verder aan. De ravissante blondine kreeg op de Duitse Echo's de prijs van 'Newcomer des Jahres International' uitgereikt en in eigen land mocht ze de prestigieuze 'Prix Walo' in ontvangst nemen in de categorie Schlager.

Beatrice Egli Miisz Gracie Home Roy Selder