Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Graciëlla Scholtes ook wel bekend onder haar artiestennaam Miisz Gracie. Ze is half Hindoestaans en half Nederlands. Ze is voornamelijk bekend als zangeres wat natuurlijk haar hoofdact is en mag ze met trots aankondigen dat ze al vier hitsingles en muziek videoclips heeft uitgebracht. 

Naast zingen is Miisz Gracie ook nog een succesvol internationaal model, actrice en heeft ze ook nog eens haar eerste miss titel mogen ontvangen als Miss heritage global the Netherlands 2019. Inmiddels zijn haar foto’s al meer dan 500 keer wereldwijd gepubliceerd en heeft ze op een aantal magazine covers gestaan o.a. op de cover van de hollywood ‘Weekly’ magazine uit Amerika waar ook Michael Jackson voorheen heeft op gestaan.

In het populaire programma Mister X op TVEllef viel ze op door haar gedurfde outfits en haar liefde voor popmuziek. Haar versie van Britney's Hit Me Baby One More Time bracht Mister X op het idee om terug te gaan naar de jaren 90.  Wat acteren betreft, heeft Miisz Gracie reeds in een Bollywood televisiesserie mogen acteren, genaamd ‘Aye Dile Nadaan’. Dit deed ze samen met Monjoy Mukerji, een bekende bollywood acteur.

Miisz Gracie heeft nu resoluut gekozen voor de erg succesvolle Nederlandstalige muziek waarvan een eerste nieuwe single en video-clip eerstdaags zal voorgesteld worden in Nederland, België en Spanje.


Miisz Gracie Sabien Tiels Home Melissa Smilda