Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Jean-Pierre Maeren werd geboren te Gent op 31 mei 1955. Hij studeerde aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten te Gent en deed, onder leiding van wijlen Albert Vermeiren, zijn grote leermeester, stage in de toenmalige Koninklijke Opera van Gent. Deze gediplomeerde grafische kunstenaar assisteerde wijlen Andrei Ivanianeu, de bekende Roemeense scenograaf.Hij wordt algemeen erkend als een specialist in scenografie, decor- en kostuumontwerp en geniet als auteur van kinderspektakels en volwassenen- produkties voor poppentheater een uitstekende faam. Hij tekende voor tal van professionele, semi-professionele en amateurgezelschappen.

In 1996 werd hij één van de vaste moppentappers in HT&D (VTM). Welliswaar als poppen-speler. Later volgde de moppen-CD ’Vlaanderen Lacht’ met de panelleden van HT&D. De samenwerking met VTM verliep vlot en zo werd hij ook gevraagd als vast panellid in ’Sterrenconnectie’ (VTM), met zijn imitatie van Koning Albert.

In de produktie ’Yvonne voor Romain’ bracht hij een imitatie van Romain Deconinck samen met Yvonne Delcour, de weduwe van Romain Deconinck. Na HT&D en Sterrenconnectie krijgt hij een aanbod voor een eigen TV-programma.

Bij de viering van het zesjarig bestaan van Radio Donna in Vorst Nationaal opent de koningspop het gebeuren voor 6000 man. Daaruit volgt voor Jean-Pierre Maeren de zomertoer van Donna’s Pepercircus met Felice en Leen Demare. Eind 1998 maakt hij een eerste CD (De Albert-Rap) door de Pop-Koning samen met Miguel Wiels en Peter Gillis.

Hij scoort daarmee in alle hitparades, kreeg goud en platina voor de verkoop van dertigduizend singles. De TV-poppen, de Pop-Koning, Zuster Vaseline en Nicootje zijn BV’s geworden en verschijnen in diverse VTM-programma’s zoals Schuif-Af, Hart voor Vlaanderen, TV6, Gala 10 jaar VTM en wekenlang in Tien om te Zien.  De TV-poppenspelerJean-Pierre Maeren reist door het Vlaamse land met zijn eigen theatershow samen met de on-na-volgbare Chris Van den Durpel. Dit opmerkelijk duo laat hun beste typetjes en imitaties op elkaar los in een totaal nieuwe theatervoostelling. Dubbel amusement verzekerd! De interactie tussen beide heren hun alter ego's zorgt voor hilariteit en snedige dialogen. Onder andere, Koning Albert en zoon Laurent, zuster Vaseline en tuinman Spiessens, Sylvain Van Genechten en Odette van de toilette, ontmoeten elkaar in bizarre omstandigheden en dit is dan de kapstok waar de productie "Grapjassen" aan ophangt.  Een unieke mix van poppen, imitaties en humor!

De Popkoning Dennie Damaro Dirk Bauters & Vanessa Chinitor