Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Djumbo is een Nederlandse meidengroep bestaande uit Lotte, Lindsy en Svenja.

Ze ontmoetten elkaar op de dansschool werden uitgekozen om samen de groep Djumbo te vormen; ze waren opgevallen vanwege hun goede stem en dansen. Met liedjes als “Eyahe” en “Hide and seek” wisten ze heel snel de top 10 van de Nederlandse hitlijsten te bereiken. Djumbo zingt liedjes in half Engels/half Nederlands.

In het begin van 2005 kwam Djumbo met hun debuutalbum “Jump”. Naast de hitsingle's “Hide and seek” en “Eyahe” stonden op het album ook de single's “The Djumbo jump” en “Made to love you”. In de zomer van 2006 kwamen de meiden met hun nieuwe single “Boya boya bay”. Deze zomerse single was een groot succes en was tevens de titelsong van de bioscoopfilm Garfield: A Tail of Two Kitties.

In november van hetzelfde jaar kwam de single “Undercover” uit. Dit was weer de titelsong van hun allereerste theatertour, De Djumbo Undercover Tour. In de zomer van 2007 brachten ze “Boy I Like Ya” uit, dat getipt werd als zomerhit. Op 26 oktober 2009 brachten de meiden de single “Dit is real” uit. Begin november 2009 brachten ze hun tweede album uit: “Spotlight”!

Djumbo Home Die Twa Django Wagner