Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Tomas De Soete is radiopresentator en -DJ bij Studio Brussel. Na zijn solo dj-sets die hij lange tijd deed kan je hem nu enkel nog boeken in duo met Davy De Meyer onder de naam “De Turbupascals”.

Turbopascals Tomas De Soete & Davy De Meyer - Very Bad DJ's Tomas De Soete en Davy De Meyer liepen elkaar tegen het onbehaarde lijfje in een kleuterklas in Sint-Amandsberg. Niet veel later maakten ze improvisatieradio in Davy’s ouderlijke huis. Tomas presenteerde, Davy plugde de plaatjes. Helaas sloop er al gauw ontrouw in hun relatie.

Niet veel later werd Davy door Tomas opgetrommeld als hij via Studio Brussel fuiven ging draaien, omdat het met twee geestiger is dan alleen en een mens ook al eens moet plassen. Vandaag komen ze uit de kast als Turbopascals, een naam die ze ontlenen van een suffe computerprogrammeertaal uit de jaren tachtig. Het recept? Tomas draait een vette streep electro, terwijl Davy jaren tachtig-kleppers uit de platenbak vist. Voeg er een scheut rock aan toe en zelfs een doveman hoort van ver dat de mayonnaise pakt. Met hun verschroeiende mixtempo trakteren ze elkaar telkens opnieuw op een onvoorspelbare rollercoasterrit waar zelfs Darthvader van gaan dansen. Niks is fout, als het maar op het goede moment komt. Dat weet elke dame, waarmee we meteen bij hun ware drijfveer belanden: de onvoorwaardelijke overgave van elk voor vibraties vatbaar vrouwmens op inlandse dans- en andere vloeren.

 

DJ Tomas De Soete DJ Tony Star DJ Werner De Wit