Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Wat een jaar was het weeral voor broer en zus De Bolle!

Christoff scoorde maar liefst zes nummer 1 hits op rij: Blauwe ogen, een Ster , Zeven Zonden, enz... en blijft daarmee in Vlaanderen de enige en echte ambiancemaker. In het tweede  deel van 2009 was er dan het nieuw , de opvolger van “Zeven Zonden”. Lindsay deed het bijna even goed, want haar eerste solo single was metéén goed voor de eerste plaats in de Vlaamse Top 10 en scoort met de volgende twee van de drie singles een dikke nummer 1 hit!

Het spreekt voor zich dat 2010 het jaar van de bevestiging was, zeker solo nu broer Christoff zich concentreert op een doorbraak in Duitsland.

Daarnaast stond Lindsay dit jaar op het Schlagerfestival, Rimpelrock, Hit The Road en Radio2 Zomerhit.

Christoff hoeft eigenlijk weinig uitleg, ook al zeggen we het zelf. Voor 2010 liggen de kaarten qua optredens in Vlaanderen iets anders, hij zal er beperkt aanwezig zijn maar nog steeds met volle overgave de polonaise laten starten op u event. Daarnaast start Christoff met een LIVE tour die in de zomer van 2010 zeker niet mag misstaan op u event. Prijs hiervoor kunt u op aanvraag krijgen.

Daarnaast zijn beide natuurlijk nog als duo te boeken, wij garanderen een schitterende show met veel plezier en afwisseling.

Zowel solo als in duo en dit aan zéér voordelige prijzen.

Laat het feest maar losbarsten, want Christoff en Lindsay brengen u event naar een ander niveau !

Onvervalste polonaises, de tent op zijn kop, kortom feest alom

Christoff & Lindsay Boogie Wonderband Cliff en Katrien Christoff & Lindsay zijn te boeken voor:  - live-on-tape optreden, 1 x 60 minuten, - live-optreden met eigen orkest en     eigen muzikanten,  Alle prijzen zijn op aanvraag!   ! Prijzen zijn steeds exclusief BTW en zonder PA-, geluid- & lichtinstallatie