Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Steve Tielens ….de nieuwe Eddy Wally? De Vlaamse Frans Bauer? Niets is minder waar. Steve Tielens (geboren op 25 april ) is een geboren entertainer en een ambianceman pur sang. Een sfeermaker die als geen ander weet hoe je een onvergetelijk volksfeest bouwt. Op jonge leeftijd heeft hij de smaak al te pakken. In de horecazaak van zijn ouders ontpopt Steve zich als een populaire deejay. Week na week staat de tent op zijn kop. Na zijn legerdienst kiest hij resoluut voor de showbizz. Het succes laat niet lang op zich wachten. Samen met Wim Soutaer en Sonny O'Brien behaalt Steve in 2000 de finale van de VTM Soundmixshow. Een jaar later eindigt hij op de tweede plaats in Ontdek De Ster, de liedjeswedstrijd van Radio 2.

2009 is een sleuteljaar. Zijn muziekcarrière komt in een stroomversnelling en Steve treedt op aan de lopende band. Hij staat op de planken van Het Witte Paard in Blankenberge naast Vlaamse topartiesten zoals Laura Lynn en Willy Sommers. In San Marco Village in Schelle is hij één van de smaakmakers tijdens de Rupelschlagerparade. Bijna 2.000 liefhebbers van het levenslied gaan uit de bol met tal van Vlaamse artiesten en... scanderen aan het eind van de show minutenlang voor hun volksheld uit eigen streek : Steve Tielens! 2010: Steve viert zijn verjaardag met een grootse, uitverkochte show én de fonkelnieuwe single 'Liefde kleurt je leven'. Deze meezinger van formaat is de voorloper van zijn eerste full cd 'Een droom', die najaar 2010 in de winkels ligt. Zaterdag 13 nov 2010 een dag die Steve nooit in zijn leven zal vergeten. Een droom word werkelijkheid. Steve Tielens treedt op in het Antwerpse sportpaleis voor 10.000 mensen. Hij wordt er bekroont tot Polonaisekoning door Frans Bauer en Eddy Wally.

In de zomer van 2015 heeft hij samen met de zakenman Marc Couke een hitsingle met ‘Het is weer coukenbak’.

Steve Tielens Stan Van Samang Steven Lambert