Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Davy Gilles heeft zich ongetwijfeld opgewerkt tot één van Vlaanderens grootste zangtalenten. Een jongeman die zich steeds perfect weet aan te passen aan het publiek waarvoor hij zingt. Dit heeft hij onder meer bewezen met de single CD‘s die hij de voorbije jaren uitbracht: één voor één kregen ze een plaatsje in de TV muziekprogramma‘s Tien Om Te Zien (VTM), De Muziekdoos (VRT), Hitkracht (VRT), Vakantiekriebels (VTM), De Gouden Zeemeermin (pre-selectie Eurosong), Eurosong ‘99 ("Waar ben jij", tekst en muziek van Davy‘s hand) en vele anderen.

Enkele hiervan werden zelfs TOP 10 hits in de Vlaamse hitparade. Radio 2 bombardeerde eveneens enkele singles tot vlaamse hittip! Toch had Davy al reeds lange tijd de ultieme droom om MUSICAL te doen. Door zijn opleiding aan de Showbizzschool Oostende en de privé zang-, dictie- en acteerlessen was dit misschien wel de kans om aan nieuw hoofdstuk in zen leven te beginnen. En dat was ook het geval. Hij speelde mij in de musicals Doornroosje, Romeo&Julia, Fiddler on the roof, Sneeuwwitje, Mamma Mia en de series Familie en Wittekerke. Hij zong ook in de Vtm Soapband. In 2008 speelde hij mee in de hitmusical Grease. Hij zingt ook in de hitsensatie “De Romeo’s” maar nu in 2009 heeft hij een nieuwe single uit. Inderdaad Davy Gilles zingt ook solo. Met zijn nieuwe single “Niet denken maar doen” gaat hij zowiezo de hitlijsten bestormen. Boek hem nu in duet met Sasha Rosen of solo !  

–> Davy Gilles, live-on-tape, 35 minuten, exclusief pa-, geluid- en lichtinstallatie.         

–> Davy Gilles & Sasha Rosen, live-on-tape, 40 minuten, exclusief pa-, geluid- en     lichtinstallatie.

–> Davy Gilles & Sasha Rosen, live met pianist, tot maximum 3 uren, inclusief basis-    geluidinstallatie, zonder pa- en lichtinstallatie.

Davy Gillis David Vandijck Dean