Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Jennifer Berton, (Roeselare, 18/08/91) is een Vlaamse zangeres. Op haar 10de wordt Jennifer Belgisch kampioen in het groep dansen, maar ze zingt, danst en presenteert al.

Tijdens haar middelbare studies brengt ze met groot succes het nummer 'Ben' van Michael Jackson en na veel optredens voor familie en vrienden krijgt ze de kans om op haar 16de ‘ Si tu savais' en ‘ I'm alive’ (cover van Celine Dion) op te nemen. Ze treedt daarna ook op verschillende grote feesten en evenementen op zoals De Badjes Feesten  (Roeselare & Izegem ) en Visserij Feesten Breskens.

In 2012 kiest Jennifer voor het populaire schlager -pop repertoire en staat ze op 'Izegem Zomert', op 'de Gardeboefeesten', Deinze Feesten,. Schlager feest in de Panne , braderij en wijkfeesten in Nieuwpoort, Merksem, Blankenberge, met een mix van schlager-pop, ambiance en meezing-nummers zoals 'Zaterdagavond', 'Mijn hartje gaat boem boem’, ‘Ik zit in een cafeetje'; 'Ik neem vandaag de trein', 'Ik ben gelukkig zonder jou'.

Jennifer werkt momenteel in de studio aan nieuw nummer waarmee ze een gooi zal doen naar de Vlaamse top 10 en Ultratop.

Jennifer Berton Isabelle Adam Jessy