Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Bart Kaëll werd geboren op 2 augustus 1960 als Bart Gijselinck.

Als student aan de Studio Herman Teirlinck in Antwerpen leerde Bart heel wat uit het 'vak', maar de eerste echte ervaring kreeg hij dankzij Luc Appermont in diens kustshows.

In 1982 werd Bart gecontacteerd voor deelname aan de Bascara-beker, waar hij als totaal onbekend individu de publieksprijs in ontvangst mocht nemen. In 1989 kreeg Bart steun van Roland Verlooven en ontstonden succesliedjes als "De Marie Louise", "Duizend terrassen in Rome" en "Zeil je voor het eerst". Bart werd door VTM gecontacteerd om de VTM-Miniplaybackshow  te presenteren.

Dat was dan ook een waar schot in de roos. In 1994 volgde Bart, Walter Capiau op als presentator van "Het rad van fortuin". Nadat in 1997 het doek definitief valt voor dit programma maakt Bart oa. een full CD met internationale zeemansliederen, de full CD voor 15-jaar Bart Kaëll, de zomerhits 'Beetje bij beetje' en 't Is volle maan vannacht'. In 2006 ontving Bart Kaëll tijdens de Zomerhit van Radio2 de 'ambiancemaker-trofee'.

Bart Kaëll Berlaen Home Animolly