Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Dina Rodrigues (Nazaré, 12 januari 1981) is een Portugese zangeres die reeds een tiental jaar in België woont. Reeds op zeer jonge leeftijd was Dina Rodrigues gepassioneerd door muziek. Ze volgde populaire zang bij een zanglerares en kwam langs deze weg terecht bij de groep "Hoje Canto Eu" wat betekent "Vandaag Zing Ik". Met deze groep kon ze werken voor radio Benedita en deed zo veel ervaring op. In 2001 verhuisde Rodrigues naar België. Hier besloot ze zich in te schrijven in de popacademie voor een stage zanglessen, expressie en dans.

In februari 2006 deed Rodrigues audities bij RCP MusicProductions uit Roeselare, dit was niet zonder succes want Rodrigues werd onder contract genomen. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een repertoire Portugese fadomuziek en zijn de opnames van Rodrigues' eerste cd reeds gestart.

Dina werd op 20 oktober 2006 uitgenodigd te Fatima voor het 14de Gala van radio Central FM. Rodrigues was één van de genomineerden en won de Award van beste nieuwkomer voor 2006. De show kwam op de nationale televisie van Portugal.

Haar eerste single, Uma Casa Portuguesa, werd uitgebracht op 21 november 2006.

Dina Rodriques Dana Winner Elke Taelman