Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

De KetnetBand is een band opgericht door Mark Tijsmans en zijn broer Luk in jet jaar 2000. De oorspronkelijke naam van de KetnetBand was de Lolly's. Na een optreden van de Lolly's vroeg Ketnet om van naam te veranderen en zich meer te richten naar de zender. De KetnetBand was ontstaan.

De KetnetBand blijft jaar na jaar de coolste en de leukste kidsband van het land. De KetnetBand ziet er weer een beetje anders uit.

De vertrouwde gezichten Tom, Annick en Veronique werden vervangen door de Ketnet-wrappers Sien, Maureen, Charlotte en Thomas Van Goethem. In hun nieuwe, swingende show laten Maureen, Sien, Charlotte en Thomas zien hoe goed zij samen kunnen shaken. Uiteraard is iedereen door het dolle heen en roepen ze de hulp in van het publiek om de manager te overtuigen van hun muzikale kunnen …

Bovenal staat De KetnetBand natuurlijk nog altijd voor spektakel en swingend plezier waar muziek centraal staat. De KetnetBand is met drie populaire frontzangers en ervaren muzikanten is de leukste kidsband van het land en kan  je zeker zijn van een spetterende show van hoog niveau! Ze brengen gekende covers, swingende medleys en enkele van hun eigen hits (‘Bijt in mij (2003)’, ‘Verliefd (2005)’, ‘De  gekke pinguindans (2006 Vlaamse titelsong film Happy feet)’ en ‘Te cool voor mij (2007)’.

Maar ook de bekende Ketnet-liedjes zoals Bumba, Piet Piraat, de hits van Spring en Mega Mindy passeren de revue. Dans- en zangplezier verzekerd! Gastoptreden van Kaatje of Kathleen Aerts (ex-K3) mogelijk op aanvraag. Er is ook een aangepaste KetnetBand Sinterklaas en Kerstshow beshikbaar.

KetnetBand Kabouter Klus Jinxxx